مازندران تنکابن خیابان فردوسی
021-987654

دانش فنی

دانش فنی شرکت پارتیان باتری نوین

تحقیق و توسعه (R&D) در فناوری باتری نقش اساسی در پیشرفت نوآوری، بهبود بهره‌وری انرژی و تضمین پایداری دارد. با افزایش تقاضای جهانی برای راهکارهای ذخیره‌سازی انرژی قابل اعتماد و با عملکرد بالا، تحقیقات مستمر موجب ارتقای عمر باتری، افزایش سرعت شارژ و بهبود ایمنی می‌شود. همچنین، نقش مهمی در توسعه مواد سازگار با محیط زیست و روش‌های بازیافت دارد که تأثیرات زیست‌محیطی را کاهش می‌دهد. از تأمین انرژی وسایل نقلیه الکتریکی تا پشتیبانی از شبکه‌های انرژی تجدیدپذیر نظیر انرژی خورشیدی، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه باتری، موجب پیشرفت‌های فناورانه می‌شود و ذخیره‌سازی انرژی را کارآمدتر، مقرون‌به‌صرفه‌تر و در دسترس‌تر می‌سازد.

دستاورد تحقیقاتی پارتیان

ساخت الکترودهای با تورتوسیته پایین

شبیه سازی، طراحی و ساخت باتری های لیتیوم-یون

تمرکزتحقیقاتی پارتیان

حوزه‌های تحقیقاتی ما

  • بررسی اثر پیچیدگی (تورتوئوزیته) الکترودها بر عملکرد باتری‌های لیتیوم-یون.
    دستگاه‌هایی مانند خیس شدن استاتیک و دینامیک، دستگاه نفوذپذیری با نرم‌افزار کاربرپسند برای این منظور در شرکت طراحی شد.
  • طراحی و ساخت باتری‌های نمونه اولیه یون فلزی شامل باتری‌های سدیم-یون، آلومینیوم-یون و روی-یون.
  • بررسی بایندرهای متقاطع برای جلوگیری از خرد شدن سیلیکون در آندهای مبتنی بر سیلیکون.
  • اصلاح الکترودهای آند و کاتد باتری لیتیوم-یون با اصلاح سطح مانند پوشش سطح الکترود با رسوب الکتروفورتیک یا تکنیک‌های دیگر یا اصلاح با پلاسمای سرد.
  • مدل‌سازی و شبیه‌سازی باتری‌ها با مدل الکتروشیمیایی (EM)، مدل مدار معادل (ECM) به عنوان ابزاری برای طراحی باتری‌های با انرژی بالا و برای پیش‌بینی وضعیت سلامت (SOH) و وضعیت شارژ (SOC) باتری‌ها.
  • بررسی مکانیسم پیری باتری‌های لیتیوم-یون با استفاده از روش‌های تحلیل غیرتهاجمی مانند تحلیل ظرفیت افزایشی (ICA)، تحلیل ولتاژ تفاضلی (DVA)، طیف‌سنجی امپدانس الکتروشیمیایی (EIS)، منحنی شارژ-دشارژ، منحنی لغزش و همچنین تحلیل پس از مرگ.